degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

La febre en pediatria i els remeis naturals: dos tallers sobre salut

18/10/2017

Aquest dimecres 18 es realitzarà un taller de "Maneig de la febre en pediatria" al Centre Cultural a les 18 h. El taller serà impartit per l'Equip de Pediatria del CAP Ripollet i està adreçat a les famílies. Es discutiran alguns mites i s'abordaran temes com les convulsions febrils i també hi haurà un espai per resoldre dubtes. No cal inscripció prèvia.

La febre en pediatria i els remeis naturals: dos tallers sobre salut -Imatge 1- El taller està dirigit a les famílies, però també a les escoles bressol. L'objectiu és dotar d'eines a les mares i pares perquè quan el fill tingui febre, sàpiguen com manegar-ho. Segons Elena Merino, adjunta d'infermeria del CAP Ripollet, "la febre és una de les consultes més freqüents i l'objectiu del curs és fer perdre una mica la por a la febre". Merino explica que el taller, que tindrà una durada d'hora i mitja, permetrà resoldre els dubtes dels pares i mares amb més profunditat, atès que a les consultes al centre mèdic el temps és més limitat.

Xerrada sobre remeis naturals: dijous 19

D'altra banda, el pròxim dijous 19 es realitzarà una xerrada sobre remeis naturals pel dolor i altres malalties. La xerrada, que és gratuïta, tindrà lloc de 10.30 h a 12 h al Casal d'Avis i estarà impartida per voluntaris de la Creu Roja. L'objectiu és fomentar l'ús de productes naturals que tingui la gent a casa com a alternativa als medicaments.

Aquest taller sobre remeis naturals pel dolor pertany al programa Gent Activa de Serveis Socials i és l'últim dins un cicle de 4 xerrades de la Creu Roja de Ripollet, totes relacionades amb l'envelliment saludable. Abans de l'estiu ja es van realitzar les altres tres xerrades: una sobre la hipertensió, l'altra era un taller de relaxació i la tercera era sobre les cures dels peus a persones diabètiques.

M.F.

Altres imatges:
La febre en pediatria i els remeis naturals: dos tallers sobre salut -Imatge 2-
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal