degradat blanc
ripollet.cat
TrÓmits
Patronat
Serveis
Ciutat
ombra

Prop d'una vintena d'entitats participen a la commemoraciˇ de la Diada Nacional de Catalunya 2017

11/09/2017

Un total de disset entitats han participat en l'acte oficial de la Diada Nacional de Catalunya, organitzat per l'Ajuntament de Ripollet. La commemoraciˇ, davant del monument de Rafael Casanova, ha comenšat a les 10 h i ha estat amenitzada per la Societat Coral "El VallŔs", amb la interpretaciˇ de l'Himne de Ripollet -amb lletra del ripolletenc Josep M. Brull-, el Cant de la Senyera i Els Segadors, a mÚs de Muntanyes del Canigˇ i Les flors de maig.

Prop d'una vintena d'entitats participen a la commemoraciˇ de la Diada Nacional de Catalunya 2017 -Imatge 1- Durant la cerem˛nia, les 17 entitats participants han realizat les seves ofrenes florals i han tingut lloc un ball de l'Associaciˇ Ripollet Country i un altre dels Gegants. En l'acte de la Diada Nacional, enguany la Taula pel SÝ ha llegit de manera coral un manifest unitari, signat per l'ANC, COP-CompromÝs per Ripollet, ERC, Joventuts d'ERC, Partit Dem˛crata CatalÓ, Solidaritat Catalana per la IndepŔndencia i Front d'Alliberament Gai de Ripollet. Aquesta mateixa plataforma va convocar la mitjanit anterior una Marxa de Torxes, que va comptar amb mÚs d'un centenar de persones. D'altra banda, ERC ha fet la seva ofrena floral a primera hora, fora de l'acte institucional.

M.F.

Vegeu al canal InfoRipollet a Facebook l'└lbum de la Diada 2017.

Altres imatges:
Prop d'una vintena d'entitats participen a la commemoraciˇ de la Diada Nacional de Catalunya 2017 -Imatge 2-Prop d'una vintena d'entitats participen a la commemoraciˇ de la Diada Nacional de Catalunya 2017 -Imatge 3-Prop d'una vintena d'entitats participen a la commemoraciˇ de la Diada Nacional de Catalunya 2017 -Imatge 4-Prop d'una vintena d'entitats participen a la commemoraciˇ de la Diada Nacional de Catalunya 2017 -Imatge 5-
  • Any ClavÚ
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni Municipal
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG.

Redacciˇ i estil: Patronat de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Patronat Municipal de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal