degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

El PSC de Ripollet denuncia "falta de manteniment i deixadesa" en els parcs i jardins del municipi

21/07/2017

L'agrupació local del PSC ha denunciat "la falta de manteniment i deixadesa" dels parcs i jardins del municipi, en paraules del primer secretari de la formació a Ripollet, Luis Tirado. Els socialistes han elaborat un dossier amb fotografies on comparen els espais verds de Montcada i Reixac amb els de Ripollet, a més de mostrar l'estat d'alguns espais com el parc de Rizal, el del Riu Ripoll, el del Molí, Pinetons, l'estat dels arbres i del vial del Ripoll.

El PSC de Ripollet denuncia "falta de manteniment i deixadesa" en els parcs i jardins del municipi -Imatge 1- Segons Tirado, "l'argument de l'estalvi d'aigua" no és vàlid per a justificar el que els socialistes consideren desídia en el manteniment dels parcs i jardins de Ripollet. "A Montcada o Cerdanyola, amb governs similars al de Ripollet, es rega i es veu clarament", va apuntar el primer secretari dels socialistes ripolletencs. "El cas de Ripollet és únic", va afegir.

A parer del PSC local, "que els parcs estiguin grocs perquè no es regui serà un cost extra per a l'Ajuntament, perquè a la tardor s'haurà de tornar a sembrar la gespa". A més, Tirado també va denunciar que "no s'ha fet la poda dels arbres, cosa que ha provocat que molts s'hagin hagut de tallar".

Per aquests motius, els socialistes van assenyalar que, si tornen a governar a Ripollet, "farem un pla de remodelació i actualització dels parcs, redefinirem les zones de jocs infantils de comú acord amb els veïns i veïnes, regarem els parcs tots els mesos buscant fórmules d'estalvi dels recursos, podarem els arbres i substituirem els que no siguin adients per a la nostra ciutat i farem accions de dinamització i formació mediambiental als nostres parcs".

Fotos: 1. Membres del PSC de Ripollet; 2. Estat dels arbres; 3. Parc del Molí; 4. Parc del Riu Ripoll; 5. Vial del riu Ripoll.

E.P.

Altres imatges:
El PSC de Ripollet denuncia "falta de manteniment i deixadesa" en els parcs i jardins del municipi -Imatge 2-El PSC de Ripollet denuncia "falta de manteniment i deixadesa" en els parcs i jardins del municipi -Imatge 3-El PSC de Ripollet denuncia "falta de manteniment i deixadesa" en els parcs i jardins del municipi -Imatge 4-El PSC de Ripollet denuncia "falta de manteniment i deixadesa" en els parcs i jardins del municipi -Imatge 5-
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal