degradat blanc
ripollet.cat
Tràmits
Patronat
Serveis
Ciutat
ombra

El parc d'Anselm Clavé pren protagonisme en el 140 aniversari de la Societat Coral "El Vallès"

03/07/2017

Uns 300 cantaires de 14 corals d'arreu de Catalunya van participar el diumenge, 2 de juliol, a la Trobada de Corals a Ripollet, organitzada per la Societat Coral "El Vallès". Els cantaires van anar actuant a cadascun dels quatre escenaris repartits per la població i cap a les 13 h es van trobar al parc d'Anselm Clavé, per cantar plegats en un emotiu acte de cloenda.

El parc d'Anselm Clavé pren protagonisme en el 140 aniversari de la Societat Coral "El Vallès" -Imatge 1- 40 anys després de la seva inauguració, amb motiu del centenari de la Societat Coral "El Vallès", el parc va ser reinaugurat, en el marc del 140 aniversari de l'entitat local i del programa d'actes de l'Any Clavé 2017 a Ripollet. L'acte va comptar amb les intervencions del tinent d'alcalde de Cultura, Oriol Mor; el president de la Societat Coral "El Vallès", Lluís Miró; el responsable de Comunicació de la Federació de Cors de Clavé, Bruno Nájera, i l'alcalde, J. M. Osuna. També hi va estar present el que fou president en el centenari de l'entitat, Francesc Muñoz, qui va ajudar a col·locar una corona de llorer en el monument a Anselm Clavé. L'acte va finalitzar amb la interpretació d'un fragment de Les flors de maig, de J. Anselm Clavé, a càrrec de tots els cantaires assistents, a les ordres de Jordi Giménez, director de la Societat Coral "El Vallès". La Trobada va ser el dia escollit per a que l'entitat local estrenés el seu nou estendard.

R.H.

Altres imatges:
El parc d'Anselm Clavé pren protagonisme en el 140 aniversari de la Societat Coral "El Vallès" -Imatge 2-El parc d'Anselm Clavé pren protagonisme en el 140 aniversari de la Societat Coral "El Vallès" -Imatge 3-El parc d'Anselm Clavé pren protagonisme en el 140 aniversari de la Societat Coral "El Vallès" -Imatge 4-El parc d'Anselm Clavé pren protagonisme en el 140 aniversari de la Societat Coral "El Vallès" -Imatge 5-
  • Any Clavé
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni Municipal
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Patronat de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Patronat Municipal de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal