degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

Juan Parralejo, Rosa Martín i Mar Viera renunciaran a les seves actes de regidors

23/06/2017

L'exalcalde Juan Parralejo i les regidores Rosa Martín i Mar Viera renunciaran als seus càrrecs públics a l'Ajuntament de Ripollet en un Ple Extraordinari que tindrà lloc el 6 de juliol a les 19.30 h. El motiu, segons han explicat tots tres en un comunicat és "fer un pas al costat per tal que altres companys i companyes prenguin el relleu amb noves il·lusions i forces renovades". Un gest que s'emmarca en "una important renovació dels seus càrrecs orgànics i institucionals [del PSC de Ripollet]" amb l'objectiu de dissenyar "un nou projecte engrescador per als nostres veïns i veïnes".

Juan Parralejo, Rosa Martín i Mar Viera renunciaran a les seves actes de regidors -Imatge 1- Parralejo, Martín i Viera apunten que marxen "amb la mateixa normalitat que quan vàrem entrar, però amb més anys i amb moltes experiències viscudes que ens han enriquit com a persones i també professionalment". "Servir al nostre poble ha estat un privilegi. Segurament hem viscut la part més bonica de la política: poder pensar i dissenyar projectes que han donat com a resultat una millora en la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes". "Així entenem la política", afegeixen, "una política desprestigiada per culpa d'uns quants que no han entès aquesta missió com un servei a la col·lectivitat, sinó en benefici propi", lamenten.

Els tres regidors, però, reconeixen que "algunes decisions que hem pres no han estat encertades o han estat malenteses", però "reivindiquem el dret d'equivocar-nos perquè hem pres moltes decisions" i "sempre defensarem aquest risc davant l'immobilisme de no prendre decisions per por a equivocar-se". "En qualsevol cas, aquestes decisions sempre les hem pres pensant en el benestar de la majoria dels nostres conciutadans, ja que són ells qui ens van donar la responsabilitat de governar i a qui s'ha de donar comptes".

Finalment, Parralejo, Martín i Viera acaben avaluant el seu paper a l'oposició. "Al contrari del que alguns poden pensar, és un treball important i necessari per a garantir el bon funcionament democràtic de la institució. Si quan hi érem al govern la nostra línia de treball es basava en la dedicació, transparència i honestedat, a l'oposició hem hagut d'afegir la constància per compensar les dificultats de poder exercir-la".

E.P.

  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal