degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

Antoni Marín s'imposa al 2n Concurs Fotogràfic Instagram de Sant Antoni Abat que organitza Afocer

13/02/2017

El fotògraf Antoni Marín Amatller, soci de l'Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet (Afocer), és el guanyador de la segona edició del Concurs Fotogràfic Instagram de la Festa de Sant Antoni Abat, que organitza la mateixa Afocer. Aquest dissabte, 11 de febrer, a la tarda es va fer l'acte d'entrega del premi al Centre Cultural. Marín ha guanyat un cap de setmana per a dues persones a un allotjament rural valorat en 100 euros.

Antoni Marín s'imposa al 2n Concurs Fotogràfic Instagram de Sant Antoni Abat que organitza Afocer -Imatge 1- Enguany s'ha celebrat la segona edició d'aquest concurs dedicat a la festa dels Tres Tombs. Els participants podien enviar un màxim de 10 fotos amb la temàtica de la 124a festa de Sant Antoni Abat a Ripollet. En l'Info Setmanal de Ripollet Ràdio del passat divendres, 10 de febrer, el president d'Afocer, Vicenç Semper, i el seu vocal de difusió, Joan Manel Vera, es mostraven satisfets per la participació d'aquesta segona edició. "Ha anat força millor que l'any passat, amb més persones que hi han participat", van declarar durant l'entrevista al programa.

Des de fa unes setmanes, a l'Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet (Afocer) se li acumula la feina i no atura les seves activitats. A més del 2n Concurs Instagram de Tres Tombs, l'entitat ha estrenat aquests dies l'exposició Carnaval, una mostra conjunta amb Acció Fotogràfica que es podrà visitar durant tot el mes de febrer al Centre Cultural. L'entitat també exposa les millors fotos del 15è Concurs Santiago Piñol a la biblioteca fins al 28 de febrer.

Durant l'entrevista a Ripollet Ràdio, Semper i Vera van indicar que l'entitat compta amb més de 200 socis. Afocer es va fundar l'any 1969, pel que d'aquí a dos anys celebrarà el seu 50è aniversari.

J.S.

Altres imatges:
Antoni Marín s'imposa al 2n Concurs Fotogràfic Instagram de Sant Antoni Abat que organitza Afocer -Imatge 2-Antoni Marín s'imposa al 2n Concurs Fotogràfic Instagram de Sant Antoni Abat que organitza Afocer -Imatge 3-
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal