degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

Una mostra conjunta d'Afocer i Acció Fotogràfica obre els actes del Carnaval de Ripollet

09/02/2017

El Centre Cultural acull fins a finals de febrer una mostra fotogràfica sobre el Carnaval. L'exposició, realitzada conjuntament per l'Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet (Afocer) i Acció Fotogràfica Ripollet, és un recull de les millors imatges del Carnaval de Ripollet dels darrers anys, fruit de la col·laboració de 18 artistes de les dues entitats.

Una mostra conjunta d'Afocer i Acció Fotogràfica obre els actes del Carnaval de Ripollet -Imatge 1- Els fotògrafs participants en la mostra són: Sergi Lligoña, Rosalina Niña, Rosa Jiménez, Ramon Lorenzo, Joan Serrano, Mercè Garcia, Maria Boyero, Lourdes Ponce, Anna Pallarès, Joan Fandos, Josep Maria Glanadell, Jorge Martín, Jordi Cantero, Joan Gorchs, Jaume Bonallach, Isa Febrero, Francisco Moron i Carmen Valero.

La inauguració va tenir lloc el 7 de febrer a la tarda i va comptar amb la presència dels presidents de les dues entitats, Vicenç Semper i Joan Serrano, respectivament, i del regidor de Cultura, Oriol Mor. Tant Semper com Serrano van destacar el fet que és el primer cop que les dues entitats col·laboren conjuntament en un acte que, a més, ocupa les dues sales d'exposició del Centre Cultural.

El regidor de Cultura, per la seva banda, va voler agrair tant a l'Afocer com a Acció Fotogràfica aquesta col·laboració en un dels actes amb més participació de la ciutadania ripolletenca. Una participació que Mor va apuntar que encara es vol incrementar aquest any amb la creació de l'etiqueta #ComSardines per tal que els participants pengin a les xarxes socials les seves fotos de la festa del Carnaval.

Per participar en les comparses de la rua del 25 de febrer, cal inscriure's al Centre Cultural abans del dia 17. La rua començarà a dos quarts de sis de la tarda des del carrer de Sarrià de Ter i passarà per les rambles de Sant Jordi, Sant Esteve i Pinetons, on finalitzarà un recorregut on participaran els Diables de Ripollet i l'Escola de Música.

Podeu consultar les bases per participar a la Rua de Carnaval i a la resta d'activitats en el document adjunt.

E.P.

Altres imatges:
Una mostra conjunta d'Afocer i Acció Fotogràfica obre els actes del Carnaval de Ripollet -Imatge 2-Una mostra conjunta d'Afocer i Acció Fotogràfica obre els actes del Carnaval de Ripollet -Imatge 3-Una mostra conjunta d'Afocer i Acció Fotogràfica obre els actes del Carnaval de Ripollet -Imatge 4-Una mostra conjunta d'Afocer i Acció Fotogràfica obre els actes del Carnaval de Ripollet -Imatge 5-
Icona PDF-1,17 Mb - Arxiu 1 
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal