degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

El Mag Lari i l'actor Pep Cruz trepitjaran l'escenari del Teatre Auditori aquest trimestre

13/01/2017

L'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell presenta aquest divendres, 13 de gener, el segon trimestre de la seva temporada d'espectacles. L'acte tindrà lloc al Teatre Auditori a partir de les 21 hores, i serà gratuït i obert a tothom. La presentació del nou trimestre porta per títol De música, objectes i paraules, i comptarà amb la presència de la Petita Companyia Lírica de Barcelona. El conjunt farà un avançament del seu espectacle, Un brindis amb 'La Traviata', que es podrà gaudir el proper 20 de gener.

El Mag Lari i l'actor Pep Cruz trepitjaran l'escenari del Teatre Auditori aquest trimestre -Imatge 1- Els espectacles programats per l'Associació d'Espectadors durant aquest trimestre inclouen diverses disciplines artístiques. Per exemple, el Mag Lari aterrarà a Ripollet el pròxim 3 de febrer amb el seu espectacle Lari Poppins. La màgia, l'humor i la diversió per a tota la família seran els protagonistes. Uns dies després, el 17 de febrer, trepitjarà l'escenari del Teatre Auditori l'actor Pep Cruz, que farà un homenatge als cantautors catalans que van posar música als pitjors anys de la dictadura. Sota el títol de Trencadís de lletres, Cruz recitarà algunes cançons emblemàtiques, però amb la peculiaritat que sonaran diferents melodies, redescobrint aquests versos que han marcat una època.

El trimestre d'espectacles continuarà el mes de març amb l'obra multidisciplinar Víctor Català, la senyoreta de l'Escala, que anirà a càrrec de la companyia Terratrèmol Produccions. A través del teatre, la música, la dansa i el vídeo, la representació explica la història d'una nena que descobreix el cas de Caterina Albert, nom real de Víctor Català, que va utilitzar un pseudònim masculí per poder ser escriptora al segle XIX. Per últim, el dramaturg Jordi Vallejo presenta la seva obra El test el pròxim 17 de març. Es tracta d'una comèdia que aprofundeix en la psicologia dels seus personatges. Què prefereixes, cent mil euros ara mateix, o un milió d'euros d'aquí a deu anys? Aquest és el dilema al qual s'enfronten els protagonistes.

Òpera i Ballet en directe
Aquests primers mesos d'any, el Teatre Auditori també acollirà dues sessions d'òpera i ballet en directe des de l'Òpera Nacional de París. El 16 de febrer es podrà gaudir de l'òpera Così fan tutte, de W.A. Mozart. Per altra banda, el 23 de març es presenta El somni d'una nit d'estiu, un ballet basat en el text de William Shakespeare i amb música de Felix Mendelssohn-Bartholdy.

Continua la campanya 'De 0 a 100'
L'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell aprofita per recordar que el públic pot gaudir de diferents descomptes en les seves entrades. Entre aquests, en destaca la campanya 'De 0 a 100 en una temporada' que planteja diferents proves o preguntes a través de les xarxes socials amb els quals els participants poden acumular rebaixes i descomptes. Per prendre-hi part, cal donar-se d'alta al mail joc@espectadorsripollet.cat.

J.S.

Icona PDF-1,32 Mb - Arxiu 1 
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal