degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

Decidim Ripollet reparteix agraïments per haver aconseguit una Festa Major renovada

19/09/2016

Decidim Ripollet ha emès un comunicat on valora la passada Festa Major. El document comença amb un agraïment a tothom "per la implicació, el treball, la paciència i la il·lusió de fer una Festa Major renovada". Una Festa Major que, segons el partit en el govern local, tenia per objectiu "fomentar la participació i donar protagonisme a les entitats, descentralitzar espais d'activitats i generar nous fluxos, equilibrar el programa amb una oferta àmplia, i treballar els elements identitaris i tradicionals de la festa".

Decidim Ripollet reparteix agraïments per haver aconseguit una Festa Major renovada -Imatge 1- Tot i això, Decidim reconeix que "també s'ha de millorar alguns aspectes que no han funcionat o que podrien haver anat millor", per la qual cosa demana que tant l'equip de govern, com la Comissió de la Festa Major, les entitats i els veïns i veïnes "hauran de repensar moltes idees". En aquest sentit, la formació afegeix que "hem de convidar-nos a pensar quina ha estat l'ànima de Ripollet aquests dies, què ens ha provocat la Festa Major i com podem continuar fent-la gran. És el primer any i hem de veure quin és el recorregut que li donem entre totes i tots".

Demana responsabilitat al PSC
Pel que fa a l'anunci del PSC de Ripollet de fer dimitir la seva representant a la comissió de Festa Major, Decidim lamenta "profundament" una decisió que, a parer seu, "demostra una vegada més quin vol ser el paper d'aquest partit en el futur de la nostra ciutat". Un paper "partidista de la vida cultural i dels espais de participació del municipi, i per posar bastons a les rodes a totes les iniciatives de transformació que formuli el nou equip de govern".

Per aquest motiu, la coalició acaba demanant al PSC "que deixi d'actuar de forma irresponsable, que deixi d'utilitzar els espais de participació que els oferim per a fer un ús partidista, que respecti el que els veïns i veïnes de Ripollet han votat a les urnes i, en comptes de posar impediments, aporti en positiu".

E.P.

  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal