degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

L'Associació d'Espectadors presenta un joc que permet guanyar importants descomptes

25/08/2016

L'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell ha presentat aquest dijous, 25 d'agost, la campanya 'De 0 a 100 en una temporada'. Es tracta d'una proposta en forma de joc que oferirà diferents descomptes als participants. Durant la temporada d'espectacles, l'Associació d'Espectadors proposarà diferents proves i els participants que les superin aconseguiran un determinat descompte. Aquests descomptes es podran acumular fins a arribar al 100%, el que suposarà per al participant una entrada gratuïta per a l'espectacle que ell esculli. Depenent de la implicació de cada participant en cada prova, podrà aconseguir una major o menor rebaixa en els espectacles. La resta d'abonaments o descomptes que oferia l'entitat es mantenen com fins ara.

L'Associació d'Espectadors presenta un joc que permet guanyar importants descomptes -Imatge 1- Per prendre part en el joc 'De 0 a 100 en una temporada', cal omplir el qüestionari de la pàgina Facebook de l'entitat (facebook.com/mercatvell). També es pot omplir a la pàgina web (espectadorsripollet.cat/novetats/joc) o a la taquilla del Teatre Auditori els dies d'espectacle. Només per omplir aquest qüestionari inicial, el participant ja rep un 10%. La campanya començarà a caminar aquest divendres, 26 d'agost, coincidint amb l'inici de la Festa Major de Ripollet i la cercavila que organitza l'entitat després del pregó a càrrec de la companyia Artristras Teatre. L'espectacle itinerant acabarà a la plaça de l'11 de setembre, on l'Associació d'Espectadors col·locarà un Photocall. Els que s'inscriguin en el mateix Photocall comptaran amb un descompte del 40%.

Aquesta nova campanya en forma de joc permet "divertir-se i, a la vegada, conèixer una mica millor els espectacles que presentarem en aquest primer trimestre de temporada", ha explicat Àngels Leiva, membre de l'entitat. Per la seva banda, Joan Ramon Gordo, president de l'Associació d'Espectadors, ha afegit que la campanya neix "amb l'objectiu d'arribar a un públic més jove i potenciar el seu acostament al teatre o la dansa". Per aquesta raó, el joc es desenvoluparà molt especialment a través de les xarxes socials, de Facebook i Instagram (instagram.com/espectadorsripollet), ja que algunes proves requeriran alguna fotografia. Per a més informació, també s'ha creat el correu joc@espectadorsripollet.cat.

Presentació de la nova temporada
Respecte als espectacles que presenta l'entitat durant l'últim trimestre de l'any, Joan Ramon Gordo ha destacat que "es tracta d'una oferta força variada", amb espectacles que han tingut una bona repercussió en altres teatres. En destaca la presentació de la temporada (7 d'octubre, 20 h) amb una xerrada-col·loqui a càrrec de Xavier Albertí, director del Teatre Nacional de Catalunya. "Amb aquesta trobada, recuperem un esdeveniment que feia anys que havíem aparcat, com és la xerrada, el col·loqui, la taula rodona, que volem tornar a potenciar", assenyala Joan Ramon Gordo. Cal reservar la plaça prèviament, ja que la xerrada anirà seguida d'un sopar.

La companyia Pelmànec torna a Ripollet amb el seu nou espectacle, una versió de L'avar de Molière protagonitzada per uns titelles construïts amb aixetes. Es tracta d'una companyia teatral innovadora que ja va fer gaudir el públic ripolletenc en altres ocasions. Cal destacar també que, enguany, l'abonament per gaudir de totes les sessions d'Òpera en directe manté el mateix preu (25 euros, socis; 36 euros, general) incloent-hi també el Ballet en directe.

J.S.

Altres imatges:
L'Associació d'Espectadors presenta un joc que permet guanyar importants descomptes -Imatge 2-
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal