degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

El Confeti tanca la #FMripollet16 amb el parc del Riu Ripoll com a nou escenari

29/08/2016

Com ja és tradicional a la Festa Major de Ripollet, el punt final el posarà dilluns 29 d'agost a mitjanit el Ball de Confeti. Un esdeveniment que aquest any canvia d'ubicació: deixarà el parc dels Pinetons per traslladar-se al parc del Riu Ripoll. El que no es modificarà és l'artífex de la festa, que serà el col·laborador de Ripollet Ràdio Raúl Gordillo.

El Confeti tanca la #FMripollet16 amb el parc del Riu Ripoll com a nou escenari -Imatge 1- Gordillo, que sumarà el seu sisè Confeti consecutiu, ha mostrat la seva satisfacció per la nova ubicació de la festa. "És més accessible per a la gent, més propera al centre, i que permetrà que es pugui aparcar amb facilitat". El col·laborador de Ripollet Ràdio actuarà sol en aquesta ocasió, a diferència d'altres anys, quan havia estat acompanyat d'altres punxa-discos. Gordillo sortirà a l'escenari just després de la formació de Vilanova i la Geltrú Raggatunning.

Els Raggatunning es defineixen com "un exemple de la capacitat d'innovació del gènere de les versions", amb una "destresa per connectar millor que ningú amb les ganes de festa de programadors i públic". Diuen que són una formació "explosiva que reformula els grans hits de l'estiu, les sintonies televisives més populars i els jingles publicitaris amb sons llatins, tropicals, funkoides, electro-latino i discotequers". En definitiva, un directe "calent molt ballable, pensat per animar i encendre sales, festes privades i envelats".

Des de la Comissió de la Festa Major es recorda que els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un pare, mare o tutor legal. L'accés al recinte es farà prèvia comprovació de l'edat dels assistents. Està prohibida la venda d'alcohol als menors de 18 anys.

  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal