Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| Plànol
[Actualitat]
   Agenda
   Arxiu fotogràfic
   Enllaços
   Mitjans
      El Butlletí
      Ripollet Ràdio
   Notícies
[Ciutat]
   Entitats
   Festes
   Història
   Llocs d'interès
   Plànol
   Urgències
[Patronat]
   Departaments
      Administració
      Comissió Festa Major
      Consell Administració
      Regidoria de Cultura
   Equipaments PMC
      Biblioteca
      Centre Cultural
      CIP
      Molí d'en Rata
      Sales d'exposicions
         Sala 1
         Sala d'Art
         Vestíbul del CC
      Teatre Auditori
   Pla Acció Cultural
   PMC virtual
      Correu al PMC
      Impresos
   Publicacions oficials
      Acords
      Edictes i anuncis
      Perfil del contractant
      Reglaments, ord. i bans
   Serveis
Acords del Ple municipal de maig
Divendres, 28 de maig de 2021
Imatge 935

El Ple municipal ordinari del mes de maig va aprovar tots els punts d'acord presentats a l'ordre del dia, així com els que van entrar per urgència a la junta de portaveus. El primer punt va ser la permanència de l'Ajuntament de Ripollet al Sistema central d'adquisicions de béns i serveis, una permanència que té com a objectiu agilitzar l'accés a la contractació i el subministrament d'aquests béns i serveis. Va ser aprovat per unanimitat. També va rebre el suport de totes les forces del plenari el la segona pròrroga del contracte administratiu de serveis d'atenció domiciliària, amb l'abstenció particular del regidor del PSC Luis Tirado per qüestions d'incompatibilitat. L'alcalde de Ripollet, José María Osuna, va anunciar que s'està treballant en el nou contracte i que esperen "poder donar notícies aviat al respecte".


Al Ple es van debatre tres punts més que van entrar per urgència: es va aprovar la modificació de les dedicacions d'alguns regidors del Govern municipal: Les regidores Pilar Castillejo i Txell Caler tindran una dedicació exclusiva, mentre que Oriol Mor redueix la dedicació al 75%. La regidora Andrea Guijarro agumenta la dedicació fins al 75%. Va aprovar-se amb el vot favorable de Decidim i el regidor no adscrit Eugeni Montanuy, l'abstenció de SOM i Ciutadans i el vot contrari del PSC. El portaveu socialista, Luis Tirado, va mostrar-se molt crític amb el canvi a mitja legislatura, qualificant-lo de "manca d'ètica per part d'aquests regidors" i criticant el cost que tindrà per l'Ajuntament l'augment de les retribucions. L'alcalde va defensar el canvi argumentant que "l'increment de les dedicacions suposarà un guany per a tota la ciutat".

També per urgència es van aprovar la suspensió de llicències d'obres, rehabilitació, enderroc, instal·lació o ampliació d'activitat relatives a les cases de jocs i apostes a Ripollet, un punt que va rebre el suport unànime del Ple, així com també va rebre la unanimitat l'aprovació inicial del reglament municipal de prestacions socials de caràcter econòmic.

La moció, presentada per Ciutadans, contrària a la instal·lació de nous peatges a autopistes i autovies de l'Estat després de la seva liberalització, va ser tombada, al rebre només el vot favorable de C's i el regidor no adscrit, mentre que el PSC hi va votar en contra i Decidim i SOM s'hi van abstenir.

JPL



Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email





ripollet.cat

Any Espriu
Informació de Comunicació
PAME
PMO
PMC
PMC
PMC
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Patronat de Comunicació  |  Traducir/Translate/Traduire
2007 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Get Firefox    Valid HTML 4.01 Transitional    ¡CSS Válido!