Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| PlÓnol
[Actualitat]
   Agenda
   Arxiu fotogrÓfic
   Enllašos
   Mitjans
      El ButlletÝ
      Ripollet RÓdio
   NotÝcies
[Ciutat]
   Entitats
   Festes
   Hist˛ria
   Llocs d'interŔs
   PlÓnol
   UrgŔncies
[Patronat]
   Departaments
      Administraciˇ
      Comissiˇ Festa Major
      Consell Administraciˇ
      Regidoria de Cultura
   Equipaments PMC
      Biblioteca
      Centre Cultural
      CIP
      MolÝ d'en Rata
      Sales d'exposicions
         Sala 1
         Sala d'Art
         VestÝbul del CC
      Teatre Auditori
   Pla Acciˇ Cultural
   PMC virtual
      Correu al PMC
      Impresos
   Publicacions oficials
      Acords
      Edictes i anuncis
      Perfil del contractant
      Reglaments, ord. i bans
   Serveis
Neix 'Cor Blau', el programa de Ripollet Ràdio dedicat al 90è aniversari del C.B. Ripollet
Dissabte, 13 de febrer de 2021
Imatge 115

El C.B. Ripollet produirà el programa, que començarà a emetre's l'11 de març


L'emissora municipal Ripollet Ràdio ha obert les seves portes perquè el 90è aniversari del C.B. Ripollet compti amb un programa propi, que es dirà "Cor Blau". El club serà el responsable d'aquest espai, que debutarà l'11 de març a partir de les 20 h. Tindrà periodicitat mensual, emetent-se en directe cada segon dijous de mes. "Gaudir de les converses sobre el passat, el present i el futur de l'entitat és un privilegi que de ben segur ens tenyirà una mica més el cor de blau, estenent el sentiment que ja té gran part de la ciutadania", ha declarat el regidor de Comunicació, Oriol Mor.

"Cor Blau" serà un magazine que comptarà amb diverses seccions. L'entrevista buscarà conèixer diverses realitats del club al llarg de la seva història i en l'actualitat. Temes com les nissagues familiars al bàsquet local, jugadores i jugadors amb fills a càrrec seu, els valors que transmet el club, entre d'altres, donaran contingut a aquest espai. Es repassarà l'actualitat i la història de l'entitat. I hi haurà seccions dedicades al bàsquet i la música, el cinema i les lletres, entre d'altres.

La presidenta del C.B. Ripollet, Núria Gorina, valora molt positivament la col·laboració de Ripollet Ràdio. "Sempre hem estat molt ben tractades, a l'emissora. Ara Ripollet Ràdio ens permet anar un pas més enllà: comptarem amb un espai propi per adreçar-nos a la població, explicant d'on venim, què fem i cap a on volem anar d'ara endavant", explica Gorina. "Estic convençuda la col·laboració del C.B. Ripollet i Ripollet Ràdio, refermarà el nostre poble", afegeix.

"Amb programes com aquest, Ripollet Ràdio es nodreix de l'associacionisme, essent una ràdio oberta i participativa, que vol fer comunitat", ha explicat Mor. La regidora d'Esports, Andrea Guijarro, per la seva part, creu que "donar veu a les entitats i crear espais on puguin explicar la seva història i la seva trajectòria és un element de gran valor que ens enriquirà a totes les persones i ens obrirà l'oportunitat de conèixer més i millor el nostre municipi. Un club que aquest any celebra el seu 90è aniversari tindrà moltes coses a dir i esperem amb moltes ganes l'inici d'aquest programa".

El programa es podrà escoltar a través del 91.3 FM i es treballa perquè es pugui veure en directe a través de xarxes socials de l'emissora municipal o del club. L'emissió es repetirà els dissabtes a les 18 h i es penjarà a la plataforma de ràdio a la carta.
Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email

ripollet.cat

Any Espriu
Informaciˇ de Comunicaciˇ
PAME
PMO
PMC
PMC
PMC
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Patronat de Comunicació  |  Traducir/Translate/Traduire
2007 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Get Firefox    Valid HTML 4.01 Transitional    íCSS Vßlido!