Obrim l'estiu continua amb més actes al pati del Centre Cultural aquest cap de setmana
Dijous, 10 de setembre de 2020
Imatge 492

El programa d'Obrim l'estiu continua aquest cap de setmana de tres dies, amb propostes per a tots els públics. Avui dijous arriba el primer dels actes, amb una nova sessió de cinema a la fresca a les 22 h al pati del Centre Cultural amb Jojo Rabbit, de Taika Waititi, un film que va aconseguir un premi Oscar al millor guió adaptat a més de 6 nominacions, entre elles la de millor pel·lícula o millor actriu secundària, per Scarlett Johansson.


El dissabte a les 19 h, al mateix espai, els Rhythm'n'Moyo faran un recorregut pel seu repertori, basat en els orígens de la percussió brasilera i els seus ritmes més característics, amb un assaig obert a tots els públics. I el diumenge, també a les 19 h, Line Dance Palau Ausit farà una exhibició de balls country.

Com tots els actes del programa d'Obrim l'Estiu, són gratuïts i oberts a tots els públics, i s'ha de reservar l'entrada al web entrades.teatreauditoridelmercatvell.cat. L'ús de la mascareta és obligatori, així com respectar la distribució dels llocs assignats i mantenir les distàncies de seguretat.

JPL



Ombra inferior