L'Associació d'Espectadors presenta l'estudi sobre la implicació del públic en les arts escèniques
Dimecres, 29 de març de 2017
Imatge 1245

L'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell presentarà el 31 de març la programació del tercer trimestre del Teatre Auditori del Mercat Vell. Serà a partir de les nou del vespre en un acte obert a tothom i gratuït on també es presentarà l'estudi sobre la participació dels espectadors en els espais i festivals d'arts escèniques de Catalunya realitzat l'any passat i en el qual va participar l'entitat ripolletenca amb un paper destacat perquè és de les poques associacions d'espectadors que assumeix la gestió i una part del finançament de la programació.


L'estudi, elaborat per la Universitat de Barcelona amb el suport de l'Associació d'Espectadors i Amics de les Arts Escèniques, tracta de conèixer en quins àmbits han sorgit plataformes associatives d'espectadors i els diferents models de gestió. L'objectiu és arribar a disposar d'un mapa territorial de plataformes associatives i col·lectius d'espectadors organitzats, així com identificar casos de bones pràctiques que poden ser referents per a tercers, com és el cas de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell.

L'acte finalitzarà amb la representació del microteatre B.I.C. (Breu Introducció a la Comunicació), una peça escrita i dirigida per Marc Torrecillas i interpretada per Estefi Garcia i Roger Vidal. Abans, però, es presentaran els cinc espectacles del tercer trimestre, on es trobarà teatre, música i dansa, a més de l'òpera en directe, les tertúlies del Cafè Literari o les Nits de Música.

Fotos: Un moment de la presentació de l'estudi a les entitats participants, el 22 d'octubre passat, a Barcelona; ¡ cartell de l'obra que es representarà el 31 de març.

E.P.


Més imatges:
Imatge 1
EstudiParticipacioEspectadorsCatalunya.pdf
Icona Fitxer PDF - 3,87 Mb - [Descarregar] [Obrir]

Ombra inferior