El Centre de Titelles de Lleida presenta a Ripollet el seu darrer espectacle
Divendres, 4 de novembre de 2016
Imatge 307

Després de mesos girant per molts municipis per fi arriba al Teatre Auditori del Mercat Vell l'espectacle 'Kissu', que s'estrenarà a Ripollet diumenge 6 de novembre a les 18 hores. Un espectacle de titelles del Centre de Titelles de Lleida que està adreçat a infants de 2 a 7 anys.

Per a en Kissu, el cadell de llop, la descoberta de l'entorn és una aventura que el porta a allunyar-se del seu cau i de la seva mare, fins a perdre's i anar a raure al món dels homes. Creient que és un gosset abandonat, la Duna i el seu avi l'acullen a casa. Però què passarà quan aquests descobreixin la vertadera naturalesa d'en Kissu?

Kissu forma part del programa 'Petit Mercat Vell', que organitza el Patronat Municipal de Cultura, i que està format per un seguit de propostes en l'àmbit de les arts escèniques dirigides especialment a les famílies. Des del PMC es vol fomentar el fet d'anar al teatre en família perquè també és una manera de créixer, d'estimular la sensibilitat i endinsar-nos en nous mons. En definitiva veure el teatre com una oportunitat que ens permet aprendre i alhora passar-ho bé.

El Centre de Titelles de Lleida neix el 1986 amb la voluntat d'esdevenir un ens creador i divulgador de l'art dels titelles. En els seus anys d'història ha desenvolupat una extensa activitat amb la producció pròpia d'espectacles, l'organització i realització de la Fira de Teatre de Titelles de Lleida, així com la coproducció d'espectacles amb el Palau de la Música, el TNC i el Gran Teatre del Liceu.

Les entrades es poden comprar a través de la pàgina web del Teatre Auditori, al Centre Cultural, o bé una hora abans que comenci l'espectacle al Teatre.



Ombra inferior