L'actriu Clara Segura protagonitza Conillet al Teatre Auditori del Mercat Vell
Divendres, 3 de juny de 2016
Imatge 442

L'actriu Clara Segura pujarà avui al vespre a l'escenari del Teatre Auditori del Mercat Vell per interpretar Conillet, basada en l'obra de Marta Galán. La peça ha estat adaptada i és dirigida pel també actor Marc Martínez. La representació començarà a les nou del vespre i hi haurà vestíbul obert a càrrec de La Careta Teatre. El preu de l'entrada és de 16 euros.


La trama de l'obra comença quan una mare rep una carta de l'escola on li diuen que el seu fill progressa adequadament. Aquest fet dispara l'acció de l'obra i el cor de l'únic personatge, una dona transhumana que, com si fos la justiciera d'una pel·lícula d'acció, iniciarà un viatge que l'acabarà conduint a les profunditats del seu interior i la confrontarà amb les pròpies pors i desitjos.

Conillet és la 'selfie' d'una dona polièdrica, una dona al límit que ha de fer malabars cada dia per combinar totes les seves facetes i mantenir un mínim equilibri entre les seves obligacions i els seus desitjos. Un viatge íntim, tot i que salvatge i amb un particular sentit de l'humor, a travès del dia a dia d'una dona d'avui, una 'superwoman' del passat, del present i del futur.

E.P.



Ombra inferior