Els alumnes dels tallers del Centre Cultural exposen els seus treballs
Dijous, 9 de juny de 2011
Imatge 445

El passat dimarts, 7 de juny es va realitzar la inauguració de l'exposició Fet a mida. Aquesta és una mostra d'una selecció dels treballs que han realitzat les alumnes del taller de tall i confecció del Centre Cultural. El dimecres, 8 de juny, va ser el torn del taller d'art amb Camí. En aquesta ocasió és la Sala d'art la que acull els quadres que han realitzat els diferents alumnes.


En el taller de tall i confecció s'han practicat diverses tècniques de patronatge i costura. La professora del curs, Isabel Salas, va destacar el gran esforç que han fet totes les alumnes, cadascuna al seu nivell, les quals han arribat a confeccionar veritables "obres d'art". Enguany el taller de tall i confecció del Centre Cultural ha comptat amb 13 participants.

A la mostra Fet a mida els visitants poden gaudir de diverses peces, des de vestits fins a faldilles o camises, moltes de les quals han estat confeccionades a mà. Restarà oberta fins al 12 de juny.

Camí mostra una selecció dels treballs que han realitzat els alumnes del taller d'art del centre Cultural. En aquests es reflecteixen imatges de camins, senders, construccions o rius, entre altres, a través de diverses tècniques. La seva mestra, Lilian Figini va manifestar la importància del recorregut que han fet els alumnes per sobre del resultat. Aquesta exposició romandrà al Centre Cultural fins al 20 de juny.

J.G.

Foto portada: Inauguració de la mostra Fet a mida
Fotos 1 i 2: Treballs del taller de tall i confecció
Fotos 3 i 4: Treballs del taller d'art


Més imatges:
Imatge 1 Imatge 2 Imatge 3 Imatge 4

Ombra inferior