Cultura - Antic Consell d'Administració
Dissolt el 31/12/2019 i integrat als serveis de l'Ajuntament de Ripollet.

El Patronat Municipal de Cultura (PMC) es va aprovar al Ple de l'Ajuntament del 13 de gener de 1982 per al desenvolupament de la cultura a Ripollet. Té la seva seu al Centre Cultural i està constituït per quatre equipaments: el Centre Cultural, el CIP Molí d'en Rata, la Biblioteca Municipal i el Teatre Auditori del Mercat Vell. Cadascun compta amb els seus programes i funcions i el PMC vetlla perquè aquestes es duguin a terme.
á


Sense perjudici de la seva autonomia funcional, el PMC actua sota l'autoritat de l'Ajuntament de Ripollet, al qual correspon la funció directiva superior mitjançant la Regidoria delegada de Cultura. El govern i administració del Patronat està a càrrec del Consell d'Administració, presidit pel President, que es renova cada quatre anys i que compta amb representants de cada grup municipal, de les entitats culturals, les associacions de veïns i el coordinador del PMC.


A més, el PMC compta amb una Comissió de Festa Major, que s'encarrega de coordinar i proposar tot allò relatiu a la divulgació, promoció i imatge de la Festa Major. Aquesta Comissió, encapçalada pel President, està formada per representants dels grups municipals, de les entitats culturals i esportives, les associacions de veïns i membres a títol individual.Adreša:SANT JORDI RB DE, 2Ripollet Icona link
TelŔfon:93 504 60 25, Fax 93 594 02 32
PÓgina webhttp://pmc.ripollet.cat/

ripollet-PMC-2014-estatuts.pdf
Icona Fitxer PDF - 0,42 Mb - [Descarregar] [Obrir]

ripollet-cul-pmc-criteris-reguladors-representants-entitats-060318.pdf
Icona Fitxer PDF - 0,49 Mb - [Descarregar] [Obrir]Ombra inferior