Comunicació - Mitjans de comunicació municipals
Imatge
Els mitjans de comunicació municipals depenen de la Regidoria de Comunicació. El departament de mitjans gestiona: la revista municipal lallana, Ripollet Ràdio, l'apartat de l'agenda de la web InfoRipollet, les xarxes socials InfoRipollet a Twitter i Facebook i el canal Ripollet TV a YouTube.


REDACCIÓ DE MITJANS
Funciona com a redacció única de tots els mitjans i produeix continguts en els formats ràdio, vídeo, premsa i web. Aquest equip s'encarrega dels continguts dels diferents mitjans: els informatius de Ripollet Ràdio, les notícies i l'agenda de les webs i la redacció i maquetació de les publicacions El Butlletí i l'Agenda.
Altres tasques: programes varis, falques de publicitat, GuiAgenda (2006-2013) i treballs puntuals de disseny. A més, disposa d'un important arxiu gràfic (des de 2002) i fonogràfic (des de 1997).


RIPOLLET RÀDIO


Informatius

o butlletí informatiu local diari i agenda cultural diària.
o Info. Informatiu setmanal de 2 hores, que s'emet els dijous a les 18 hores. En antena des de setembre de 2007. A partir de la temporda 2016-2017 va ampliar el seu horari d'1 a 2 hores.
o Retransmissió mensual del Ple. Des de setembre de 2004. També en vídeostreaming des de 2015 per Ripollet TV.
o Especials: Cavalcada de Reis, Sant Jordi, Festa Major, Eleccions, etc.

Programes
Programació mixta: musical fins les 18 hores i cultural a la tarda-nit. Aquesta La franja està integrada per més de 30 programes, realitats per voluntaris, una desena d'entitats i coproduccions amb altres emissores.

Enllaç a la web de la Ràdio a la carta.

Ripollet Ràdio a Facebook.


REVISTA lallana

Edicions: 11 números (gener, febrer, març, abril, maig, juny, juliol, Festa Major d'agost-setembre, octubre, novembre i desembre).
Va néixer el febrer de 2020 per donar a conèixer l'oferta mensual d'activitats i serveis de la ciutat.
lallana té vocació de ser útil, interessant, plural i participativa. Duu el nom de la primera fàbrica tèxtil de Ripollet (1846), La Llana, situada al carrer del Padró, 12, davant de l'església, com a reconeixement a la memòria treballadora i de classes populars que identifica Ripollet.

Més que una agenda
lallana va més enllà d'un simple llistat d'actes i serveis, ara més complet i detallat, ja que inclou continguts complementaris: reportatges, entrevistes, columnes i seccions especialitzades, per donar a conèixer les iniciatives, entitats i personalitats locals. A més, compta amb espais per a la participació, a través d'articles per expressar l'opinió, creació i divulgació. Igualment, també ajudarà a recuperar la memòria i la identitat local.
La publicació pren el relleu d'InfoRipollet i desenvolupa el punt fort de l'anterior, l'agenda, i potencia el seu punt feble, la participació. De format més manejable, incrementa la mida de la lletra i la qualitat del paper, per ser més llegible i atractiva. Manté la tirada de 17.000 exemplars i el bustiat a domicili.
La publicació lallana inclou 8 pàgines espefífiques per a l'agenda cultural del mes.


WEB

Redacció de continguts, notícies i agenda.Serveis i dependŔncies:

Redacciˇ de mitjans.
Estudis de Ripollet RÓdio.
Imatge Imatge

Adreša:Rambla de Sant Jordi, 6 Icona link
TelŔfon:93 594 20 48 (redacciˇ), 93 594 21 64 (estudis)
Email:info@ripollet.cat
PÓgina webhttp://ripolletradio.cat

ripollet-comunicacio-radio-jingle-sintonia-soft-house-55segons-250806.mp3
Icona Fitxer MP3 - 0,63 Mb - [Descarregar] [Obrir]

ripollet-comunicacio-radio-jingle-sintonia-big-band-50segons-250806.mp3
Icona Fitxer MP3 - 0,64 Mb - [Descarregar] [Obrir]

Ripollet-Radio-15anys.pdf
Icona Fitxer PDF - 0,17 Mb - [Descarregar] [Obrir]Ombra inferior