Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| Plànol
[Actualitat]
   Agenda
   Arxiu fotogràfic
   Enllaços
   Mitjans
      El Butlletí
      Ripollet Ràdio
   Notícies
[Ciutat]
   Entitats
   Festes
   Història
   Llocs d'interès
   Plànol
   Urgències
[Patronat]
   Departaments
      Administració
      Comissió Festa Major
      Consell Administració
      Regidoria de Cultura
   Equipaments PMC
      Biblioteca
      Centre Cultural
      CIP
      Molí d'en Rata
      Sales d'exposicions
         Sala 1
         Sala d'Art
         Vestíbul del CC
      Teatre Auditori
   Pla Acció Cultural
   PMC virtual
      Correu al PMC
      Impresos
   Publicacions oficials
      Acords
      Edictes i anuncis
      Perfil del contractant
      Reglaments, ord. i bans
   Serveis
Jesmon Telecomunicaciones
Imatge


× Telefonia: línies Regulars, RDSI, línies 900, ADSL, Centraletes analògiques i digitals de qualsevol capacitat, tenim una centraleta per a cada necessitat, per a això contem amb el respatller de les millors marques: NERIS, DKDA, ALCATEL i SIEMENS.

× Xarxes: Xarxes virtuals, xarxes sense fil, projectes a empreses amb necessitats de connexió a Internet, extra-nets corporatives, intranet virtual, Servidors, interconnexió veu/dades entre seus, comerç, xarxes d'àrea local, creació de web's, etc.

× Serveis: Instal·lació, manteniment i formació a mesura per a tots els nostres sistemes.

× Punts de venda: Cada persona, cada professional i cada empresa té unes necessitats de comunicació molt concretes. En els nostres punts de venda trobarà com satisfer totes les seves necessitats.

- Telefonia fixa: En telefonia fixa està reflectida tota la gamma de: Terminals fixos, fax, telèfons sense fil i equips complementaris dels principals fabricadors.

- Telefonia Mòbil: cada vegada més petits, més sofisticats, més elegants, més avantguardistes. Així són els telèfons mòbils que t'oferim. Un element imprescindible per a mantenir-se sempre comunicat, ja sigui per motius de treball o particulars.

En el nostre catàleg trobaràs els últims models, dotats de tecnologia WAP, GPRS, BLUETOOTH i JAVA. A més terminals equipats amb càmera de fotos i preparats per a la missatgeria multimèdia.


Descripció:
JESMON, és una empresa especialitzada a oferir solucions globals i a mesura en telecomunicacions.

Des de la seva creació abril de 1999, JESMON va néixer amb la voluntat de participar en el negoci de les telecomunicacions i per a això busquem el millor soci, en actualitat som Consultors Homologats de Telefònica en veu i dades. El nostre compromís ha estat i segueix sent consolidar-nos com una empresa capaç d'oferir servei i qualitat al més alt nivell.

En JESMON estem convençuts que el nostre futur com empresa de Telecomunicacions passa per la integració. Cada vegada existeix una convergència major entre els diferents mitjans de comunicació (telefonia fixa, telefonia mòbil, multimèdia, Internet, etc.) cap a una xarxa global capaç d'integrar totes les necessitats de l'empresa en l'àrea de les comunicacions.

Sota aquesta premissa hem dedicat el nostre esforç a integrar la nostra línia de negoci, amb la idea d'oferir tan ara com en el futur, una oferta global, amb la mes avançada tecnologia. Volem que els nostres clients disposi del millor servei a través d'un sol interlocutor.

JESMON, disposa en l'actualitat de set punts de venda en les poblacions de: Cerdanyola, Ripollet, Montcada i Reixac, Sant Cugat dels valls i Vilafranca del Penedès, a més d'un excel·lent equip d'Assessors Comercials i Tècnics per a les empreses, que comença amb l'estudi de les necessitats i acaba amb la instal·lació dels sistemes, la formació als usuaris i el manteniment integral.

Fotografies:
Imatge

Adreça:Rambla Sant Esteve, 9, 08291 Ripollet Icona link
Telèfon:93 580 69 79


Dades incorrectes o incompletes?
Empleni el formulari de correcció

Versió per imprimir disponible.

Ombra inferior

Continguts que el poden interessar:
- Servicio Tecnico Alonso 98 sl.
- Comunitel Global S.A..
- Yoigo.
- Orange.
- Telcon S.A.
- Friend'S.




ripollet.cat

Any Espriu
Informació de Comunicació
PAME
PMO
PMC
PMC
PMC
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Patronat de Comunicació  |  Traducir/Translate/Traduire
2007 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Get Firefox    Valid HTML 4.01 Transitional    ¡CSS Válido!