Mínim Risc
Imatge




Com empresa de servei al client tenim com objectius:
- ASSESSORAR al client abans de la contractació i durant la vigència de la seva pòlissa.

- ANALITZAR I GESTIONAR els riscos.

- ASSISTIR al client en cas de sinistre
Com corredoria d'assegurances, al no mantenir vincles estables amb cap asseguradora, ens permet oferir al client un assessorament imparcial i independent, intervenint per a cada cas amb l'entitat que, a judici professional tingui el producte més adequat que ofereixi les condicions i garanties de millor solvència.


Descripció:
Minim-Risc, S.L. és una empresa dedicada a la mediació d'assegurances i composta per professionals de llarga i contrastada experiència.
Es constituïx legalment com Corredoria el 18 de juliol de 2003 prenent com base l'estructura creada per la nostra actual Directora Tècnica Dolors Roca Miralles, última baula d'una llarga llista de professionals del segur que té el seu origen en l'any 1925.
Està inscrita en el Registre Especial de Societats de Corredories d'Assegurances amb la clau J-343-G i el seu Administrador i Director Tècnic ho està en el Registre d'alts càrrecs de la "Direcció General de política Financera i Assegurances del Departament d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya".


Adreça:Carrer Padró, 9, 08291 Ripollet Icona link
Telèfon:93 692 15 88
Fax:93 580 24 64
Contacte:Dolors Roca
Email:corredoria@minimrisc.com



Ombra inferior